Je bent nu hier Segway Nijmegen > Segway Tours op locatie

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway Tours op locatie

De standaard tours van Segway Nijmegen starten en eindigen op de Waalkade, tegenover het Casino. Indien gewenst kunnen wij met de Segway’s naar een andere locatie komen. Deze locatie kan binnen Nijmegen zijn, maar het kan ook op een andere locatie in Nederland zijn.

Op maat

Staat jouw favoriete stad er niet tussen? Segway Events verzorgt Segway tours op maat door heel Nederland, dus ook bij jou! Op verzoek brengen wij de Segways mét begeleider gewoon naar je toe. Samen met jou gaan we op zoek naar een route die past bij jouw gezelschap. Zo wordt ieder bedrijfsuitje gegarandeerd een succes!

Combineren

Je kunt er voor kiezen om alleen een Segway tour te doen, of om de tour te combineren met andere leuke attracties en activiteiten door heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Segway tour door hip Rotterdam in combinatie met een spectaculaire duik in de Maas in de unieke amfibiebus van Splashtours. Of ontdek alle verborgen plekjes van de NDSM werf in Amsterdam en schuif aan boord van de Pannenkoekenboot aan om te zien wie de meeste pannenkoeken op kan.

De tour

Een ervaren instructeur neemt je, na een handige instructie, mee op pad.

Elke Segway tour wordt door ons heel zorgvuldig samengesteld, waar dan ook in Nederland. Om er zeker van te zijn dat we jou en je gezelschap tijdens de tour de aller mooiste plekjes van de stad kunnen laten zien, gaan wij eerst zelf op verkenning in de door jou gekozen stad. Wij gaan daar zorgvuldig op zoek naar de highlights, maar ook naar de verborgen plekjes. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet je optimaal van de tour.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van de Segway Tour is in overleg met jou. Wij zullen vooraf goed kijken of jouw wensen qua locatie mogelijk zijn om de veiligheid en de instructie te waarborgen. Indien dit niet het geval is, kijken wij samen met jou naar een alternatieve plaats.

De vertrek locatie is tevens de eindlocatie.

Wij weten uit ervaring dat geen enkel uitje hetzelfde is. Daarom nemen wij graag persoonlijk alle mogelijkheden voor jouw ideale uitje met je door.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug