Je bent nu hier Segway Nijmegen > Segway huren

Segway huren

Wil je een Segway huren voor een dag? Dat kan! Je kan bij ons een Segway i2 huren voor een bepaalde periode. In een training van 30 minuten leren wij je alles wat je moet weten voordat je alleen op pad gaat op een Segway.

Training
Veiligheid staat voorop. Daarom kan de Segway alleen gehuurd worden (zonder begeleiding) indien je een training bij ons hebt gevolgd. Deze training duurt ongeveer 30 minuten en is eenmalig. Nadat je de training met succes hebt doorlopen hoef je bij een volgende keer huren geen training meer te volgen.

Wil je het niet alleen zelf kunnen maar wil je het ook anderen leren? Dan hebben wij een uitgebreidere training voor je. Naast de theorie en het rijden op een Segway, leer je ook hoe je anderen veilig kan laten rijden op de weg. Deze training duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor maximaal 2 personen per training.

De trainingen worden op onze locatie gegeven in Nijmegen. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs de training op een andere locatie te geven.

Borg
De borg bedraagt €500,- per gehuurde Segway. Deze borg wordt alleen gevraagd als je zelfstandig (zonder onze begeleiding) met de Segway op pad gaat. De borg geldt dus niet voor onze tours. Het eigen risico bij diefstal of vermissing van de Segway is hoger dan de borg. De borg kan worden voldaan door middel van een bank transfer of contant.

Prijzen

  • Halve dag                       €59
  • Hele dag                         €89
  • Extra dag                        €69
  • Week                            €479
  • Maand                           €719
  • Training                    €60,50
  • Uitgebreide training    €199

De prijzen zijn inclusief 21% btw. Als je voor de eerste keer een Segway bij ons huurt, houdt dan rekening met de kosten voor een training. Een halve dag huur duurt 4 uren en een hele dag duurt 8 uren.

Segway i2
Compact, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dat zijn de kenmerken van de Segway Personal Transporter Type i2; het meest allround model van Segway, gericht op het efficiënt verplaatsen op verharde wegen.

Ideaal voor de in de binnenstad op een andere drukke omgeving dankzij de sublieme wendbaarheid. Alhoewel dit intelligente vervoersmiddel op een prettige, maar bovenal veelzijdige manier tegemoet komt aan al uw vervoersbehoeften; binnen en buiten, vlak of stijl. Altijd geruisloos en uitstoot vrij.

Actieradius                       38 km
Afmetingen                      48 cm diep, 63 cm breed
Maximum snelheid        20 km/u
Gewicht                            47,7 kg

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug