Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinaties

Segwayen & Pannenkoeken

Prijzen

Per persoon

75 Minutenvaart & Segway Tour € 78,00 Bruggentocht & Segway Tour € 84,00

De Segway tour start vanaf 9 personen

De prijs is inclusief BTW en exclusief transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Reserveer hier

Wil jij Nijmegen optimaal ontdekken en je ook nog eens op een uniek en modern vervoersmiddel door de stad bewegen? Combineer dan een Segway Tour met een rondvaart met de Pannenkoekenboot op de Waal!

Bezoek de oudste stad van Nederland en rij met de Segway langs de prachtige gotische Stevenskerk en sta stil bij de Valkhofkapel. Beweeg je over de mooie Waalkade en door de natuurgebieden. Met een Segway Tour in Nijmegen maak je kilometers zonder moeite!

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je tourt langs de must sees van Nijmegen op een bijzonder vervoersmiddel. Een Segway Tour door Nijmegen is een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou! Na de tour stap je aan boord van de Pannenkoekenboot om de stad, de bruggen en de Ooijpolder vanaf het water te bekijken. Natuurlijk kun je tijdens de vaart onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet.

Segway Tour & 75 Minutenvaart:
  • 75 minuten Segway Tour inclusief instructie
  • 75 Minutenvaart met de Pannenkoekenboot inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Mogelijk op: woensdag en zaterdag (in de zomer ook op vrijdag)
De 75 Minutenvaarten vertrekken om 16.00 en om 17.45 uur

Segway Tour & Bruggentochtt:
  • 75 minuten Segway Tour inclusief instructie
  • Bruggentocht van 2 uur met de Pannenkoekenboot inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Mogelijk op: woensdag, zaterdag en zondag (in de zomer ook op vrijdag)
De Bruggentocht vertrekt om 13.30 uur (op zondag ook om 16.00 uur)

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Pannenkoekenboot Nijmegen

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Nijmegen. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de Nijmeegse bruggen, de nevengeul en de Ooijpolder aan je voorbij komen. Op het buffet staan naturel, appel- en spek- pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren. Buiten op het dek kun je lekker uitwaaien. Bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om buiten te genieten van de pannenkoeken!

Route

Wie de oudste keizerstad van Nederland echt wil zien, kiest voor een Segway Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Nijmegen. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De tours starten en eindigen aan de Waalkade tegenover het casino, naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar.

Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug