Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinaties

Segway Tour op maat

Prijzen

Per persoon

Segway Tour, 75 minuten € 59,50 Segway Tour, 2 uur € 65,00 Segway Tour, 2,5 uur € 70,00

De Segway tour start vanaf 9 personen

De prijs is inclusief BTW en exclusief transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Reserveer hier

Bezoek de oudste stad van Nederland en rij met de Segway langs de prachtige gotische Stevenskerk en sta stil bij de Valkhofkapel. Beweeg je over de mooie Waalkade en door de natuurgebieden. Met een Segway Tour in Nijmegen maak je kilometers zonder moeite!

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je tourt langs de must sees van Nijmegen op een bijzonder vervoersmiddel. Een Segway Tour door Nijmegen is een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route op maat

Wie de oudste keizerstad van Nederland echt wil zien, kiest voor een Segway Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Nijmegen. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes.

Mocht je zelf wensen hebben van gebouwen of straten om met de tour langs te gaan, dan vernemen wij dat graag. De tour kunnen wij voor jouw gezelschap aanpassen en op maat verzorgen.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Nijmegen wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Nijmegen te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De tours starten en eindigen aan de Waalkade tegenover het casino, naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar.

Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Park

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug