Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway Nijmegen

Prijzen

Per persoon

Segway Tour €59,50 Lunch €21,50 Diner €25,00 Borrel €7,50

De prijs is exclusief €181,50 transportkosten. De prijzen zijn inclusief BTW

VRAAG EEN OFFERTE

Segway tours Nijmegen – Bekijk de highlights van Nijmegen op de Segway met een ervaren gids. Geniet van het uitzicht over de rivier en ontdek de mooiste verborgen plekjes van de oudste stad van Nederland op een moderne manier.

Segway foto's Nijmegen.

Nijmegen

Bezoek Nijmegen en verdiep je in het verleden. De stad tussen Maas en Waal heeft een prachtige natuur en is ook nog eens een echte winkelstad. De oudste stad van Nederland verken je lekker modern op een Segway. Tijdens een Segway Tour Nijmegen verken je Nijmegen met gemak! Beweeg je over de mooie kade en door natuurgebieden. Nijmegen is het bezoeken waard!

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Nijmegen.

Een Segway tour in Nijmegen duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Nijmegen kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij Biessels. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Biessels

Biessels café is gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Nijmegen en is een modern bruin café dat zich kenmerkt door een ongedwongen sfeer waar ons gastvrije personeel zowel jong als oud hartelijk welkom heten. Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle en historische pand voor een kop koffie met gebak, lunch en diner. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor de borrel.

De Segway tour start voor de deur van het restaurant.

Het arrangement “Lunch & Segway Tour Nijmegen” bestaat uit:

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Lunch Zilver, incl melk en verse jus d’Orange

Het arrangement Diner & Segway Nijmegen bestaat uit;

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Drie gangen diner

Het arrangement Borrel & Segway tour Nijmegen bestaat uit;

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Borrel

Voor groepen is het ook mogelijk om een menu op maat op te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Antwerpen? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Nijmegen. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Nijmegen te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

 

VRAAG EEN OFFERTE


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug