Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway Amsterdam

Prijzen

Per persoon

Segway Amsterdam € 59,50

De Segway tour start vanaf 9 personen

De prijs is inclusief BTW en exclusief transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Reserveer hier

Met een Segway tour door Amsterdam beweeg je heerlijk ontspannen langs historische grachtenpanden en over pittoreske bruggetjes. Bekijk de Westerkerk en maak een rondje door het Vondelpark. Amsterdam is ontzettend fotogeniek en tijdens de Segway tours Amsterdam kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.

Amsterdam

Schitterende grachten, oude kerken, prachtige grachtenpanden, het IJ… We hebben het natuurlijk over Amsterdam! De stad staat bol van de aciviteiten en bezienswaardigheden waar je dagen zoet mee kunt zijn. Wist je trouwens dat Amsterdam méér bruggen heeft dan Venetië? Tijd om de Nederlandse hoofdstad eens goed te verkennen. Wat dacht je van een leuke en ontspannen Segway tour door Amsterdam?

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Amsterdam.

Een Segway tour in Amsterdam duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Amsterdam kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij Brasserie Loetje aan het ’t IJ. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Amsterdam? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Amsterdam. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Amsterdam te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug