Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway Rotterdam

Prijzen

Per persoon

Segway Rotterdam €47,50

Prijzen zijn inclusief BTW. Boek online via Segway Rotterdam en ontvang op combinaties een korting bij het maken van een online reservering.

Reserveer hier

Verken Rotterdam per Segway! Segway Events biedt verschillende Segway tours in Rotterdam, evenals leuke arrangementen in deze hippe stad. Neem eens een kijkje bij de Markthal, of bedwing met gemak de Erasmusbrug! De Segway tours in Rotterdam nemen je mee naar de mooiste plekjes van de stad.

Rotterdam

Hip, hot, uniek, bruisend en cultureel. Nog niet zo lang geleden dacht je bij deze woorden eerder aan een stad als Amsterdam of Utrecht. Rotterdam? Wat moet je daar nou? Dat is toch alleen maar een haven en wat hoge kantoorgebouwen? Fout! De afgelopen jaren is Rotterdam steeds populairder geworden onder Nederlanders, maar ook onder toeristen die ons landje bezoeken. Hoog tijd dus voor een Segway tour door Rotterdam!

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Antwerpen.

Een Segway tour in Rotterdam duurt 75 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Rotterdam kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

De Zwarte Zwaan

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost. Bij mooi weer is het terras geopend en kun je dineren met spectaculair uitzicht op de Maas!

De Segway tour start voor de deur van het restaurant.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Rotterdam te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayrotterdam.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 436 04 25

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug