Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinaties

Segwayen & Escape Room

Prijzen

Per persoon

Escape Room & Segway Tour € 79,50

Reserveren is mogelijk vanaf 9 personen.

De prijs is inclusief BTW en exclusief transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Reserveer hier

Zin in een spannende uitdaging? Laat je samen opsluiten in een van de 4 Escape Rooms aan boord van Escape Boot Nijmegen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? Deze unieke en bloedstollende ervaring combineer je gemakkelijk een Segway Tour door Nijmegen!

Bemanningshut Klaas gecropt
Escape Boot Nijmegen bevindt zich bij Segway Nijmegen de Waalkade. Je waant je aan boord van een oud cruiseschip en je wordt opgesloten in een van de scheepshutten: Het Stuurhuis, De Royal Suite, De Kapiteinskamer of De Bemanningshut. Uit welke kamer kun jij ontsnappen?

Segway Tour & Escape Room:

Duur: Segway Tour van 75 minuten (inclusief 15 minuten instructie) + een Escape Room van 60 minuten
Dag(en): Dagelijks

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Escape Boot Nijmegen

Geen idee wat een Escape Room is? Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. In de kamer vind je verschillende puzzels en aanwijzingen. Je mag slechts een enkele keer om een hint vragen om je op weg te helpen. Alleen oplossingen leiden je naar de uitkomst. Ondertussen tikt de tijd door en de spanning loopt op. Kun jij je hoofd koel houden en op tijd ontsnappen? Samenwerken is erg belangrijk in de Escape Room. Dit doe je door taken te verdelen, te overleggen en logisch na te denken. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

Route

Wie de oudste keizerstad van Nederland echt wil zien, kiest voor een Segway Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Nijmegen. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De tours starten en eindigen aan de Waalkade tegenover het casino, naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar.

Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug