Je bent nu hier: Segway Nijmegen > Groepen

Groepen

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Nijmegen denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte uitje voor groepen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Er zijn maximaal 9 Segways beschikbaar. Is de groep groter dan 9 personen? De groep kan verdeeld worden en de Segway Tour kan afgewisseld worden met een andere activiteit, zoals een rondvaart met de Pannenkoekenboot, een stadswandeling of een museumbezoek. Ook kunnen wij extra Segways en instructeurs inhuren, zodat je gezellig als groep op pad kunt gaan. Hierbij worden transportkosten in rekening gebracht.

Segway Nijmegen biedt Segway Tours van 75 minuten aan. Wil je liever een andere route of langer Segwayen? Een tour op maat is natuurlijk mogelijk! Wij denken graag met je mee.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwaynijmegen.nl Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Nijmegen!

Reserveer hier

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug